Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді судитимуть волонтерів, які перевозили медпрепарати для бійців АТО

30 серпня 2016 р., 18:41

Резонансну справу розглянуть завтра, 31 серпня

Ліки конфіскували закарпатські митники.

Прикордонники зупинили бус із ліками для військових, як результат: 20 ящиків зникло, волонтерів судять, водієві загрожує більш ніж 100-тисячний штраф.

Заява ПС Закарпаття з приводу інциденту, що стався на Закарпатській митниці.

З великою вдячністю та повагою ми ставимось до волонтерської праці і нам відомо не з чуток, як багато значить їхня допомога на східному фронті України. Особливо це стосується ліків. Нашим бійцям не один раз рятували життя медикаменти, привезені волонтерами із закордону. І судити волонтерів за те, що вони роблять ту роботу, яку повинна робити держава - це неприпустимий цинізм.

{g}

Ми цілком і повністю підтримуємо волонтерів у боротьбі за справедливість, закликаємо суддів та прокурорів не плямити себе ще й такими розправами. Однак, при всьому бажанні, ми не можемо бути присутніми на завтрашньому судовому процесі, адже, як всім відомо, в той самий час, що не дивно, у Мукачеві відбудеться розгляд по "мукачівській справі", за якою судять наших побратимів. Тому закликаємо небайдужих ужгородців та військових не оминути увагою волонтерів: 14:00, вул. Довженка, м. Ужгород, Апеляційний суд.

ПС Закарпаття й надалі буде слідкувати за перебігом подій щодо даної справи.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp