Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині горіло деревообробне підприємство

8 вересня 2016 р., 11:35

пожежу гасили 15 рятувальників

08 вересня о 09:13 до Служби порятунку Тячівського району надійшло повідомлення про пожежу на території деревообробного підприємства в смт Тересва. Горів лакофарбовий цех, що розташований на другому поверсі двоповерхової будівлі.

За адресою виклику, на вулицю Жукова, негайно було направлено місцеву пожежну команду, що дислокується в цьому населеному пункті та два чергові відділення 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів. Згодом до них приєднались місцеві пожежні команди смт Солотвино та с. Нересниця.

Боротьба з вогнем ускладнювалась через велике пожежне навантаження (значна кількість легкозаймистих матеріалів), а також через швидке розповсюдження полум’я по дерев’яним конструкціям будівлі. Спільними зусиллями вогнеборців о 09:55 пожежу вдалося локалізувати, й о 10:30 повністю ліквідувати. Від знищення вогнеборцям вдалося врятувати два прибудовані цехи. Загалом до гасіння залучалося 5 одиниць техніки та 17 рятувальників.

Внаслідок пожежі знищено покрівлю лакофарбового цеху на площі 336 кв. м та конструкції другого поверху, - повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Загиблих та травмованих не було. Причина пожежі та завдана матеріальна шкода встановлюється.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp