Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівська справа: правоохоронці та активісти побились у суді (Фото)

9 вересня 2016 р., 11:52

Одному з бійців стало погано

Сьогодні, 9 вересня, в Мукачівському міськрайонному суді відбулось чергове підготовче засідання в Мукачівській справі. Розпочалось, але закінчилось нічим... Окрім сутички між правоохоронцями та активістами, яка розпочалась після того, як судді та прокурори без жодного слова покинули зал судового засідання.

Судовий процес розпочався, як і було заявлено. Втім, чи не одразу засідання було перерване: після заявленого адвокатом Романом Бухтояровим клопотання про зміну запобіжного заходу, судді разом із прокурором просто покинули залу засідань без жодних оголошень чи рішень, – повідомляє Закарпаття.онлайн.

Тим часом, у залі почалися сутички між правоохоронцями та активістами. В ході яких, стало погіршилось самопочуття одного з активістів. До суду було викликано швидку, медики забрали чоловіка до лікарні.

{g}

Як повідомляє із зали засідань журналістка Алла Хаятова, присутні заблокували саму залу, сталося це після наміру перенести засідання. Вимагають розгляду зміни запобіжного заходу.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: [email protected]
Розробка сайту: Victor Papp