Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє українців залишились без автомобілів через пару сотень пачок цигарок (Фото)

11 вересня 2016 р., 18:26

Вилучено BMW та Peugeot

Вартість сигарет - ледь перевищила 10 тисяч гривень, а вартість дво авто становить понад 386 тисяч.

Протягом минулої доби прикордонники Чопського загону запобігли декільком спробам незаконного переміщення тютюнової контрабанди за кордон.

Про це повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Так, у першому випадку цигарки намагався незаконно перемістити громадянин України, який прямував на своїй автівці «Мерседес» через пункт пропуску «Ужгород». Проте під час огляду транспортного засобу у прикордонників виникли сумніви. Під час поглибленого прикордонно-митного огляду авто спільна група виявила 285 пачок сигарет марки «L&M», які водій заховав у конструктивних порожнинах салону. Разом із сигаретами вартістю понад 4 500 гривень було вилучено і транспортний засіб 2006 року випуску, який оцінено на суму понад 370 тисяч гривень.

Згодом того ж дня перевірити своє везіння вирішив ще один наш співвітчизник у пункті пропуску «Тиса». І в цьому випадку під час огляду автомобіля у прикордонників виникли підозри. І не дарма, адже 330 пачок сигарет «Rotmans» водій автомобіля «Пежо» заховав у ходових колесах тав одному запасному колесі. Крім тютюнових виробів вартістю 5610 гривень, у водія вилучили і транспортний засіб, який оцінено на суму понад 16 тисяч гривень.

За спробу приховано провезти куриво до країн ЄС на обох порушників складені відповідні процесуальні документи.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp