Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У міськраді відбулася зустріч голів ОСББ

14 вересня 2016 р., 18:18

З усього Ужгорода

У вівторок, 13 вересня, у сесійній залі Ужгородської міської ради відбулася робоча зустріч керівництва міста із представниками ОСББ, ЖБК – обговорювали напрямки фінансової підтримки об’єднань співвласників багатоповерхівок з боку міської ради і вирішення проблемних питань їхньої діяльності.

Розпочалося зібрання з вітального слова міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, який наголосив: міська рада повністю підтримує створення ОСББ і допомагає на всіх етапах – від оформлення документів і до підтримки в подальшому їхньої діяльності.

«На сьогодні в Ужгороді вже 248 ОСББ і майже половина з них, 118, створені з початку нинішнього року. За підтримки міського бюджету діють кілька програм підтримки об’єднань співвласників. У рамках Програми підтримки ОСББ на 2011-2014 рр. було спрямовано лише 1 млн. грн. У 2015 р. – профінансовано капремонт 26 житлових будинків ОСББ на суму понад 4,2 млн. грн., а цього року передбачено спрямувати кошти на капремонт вже 42-х багатоповерхівок на майже 9,4 млн. грн. Натомість, хочемо бачити і із вашого боку свідому участь і відповідальність. Маю велике прохання – утримуйте свою прибудинкову територію в належному стані, стежте за її благоустроєм, аби було чисто, викошена трава, все впорядковано і не виникало ніяких нарікань», – зазначив Богдан Андріїв.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp