Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві стартував фестиваль пива (Фото)

16 вересня 2016 р., 18:42

Сьогодні відбулося офіційне відкриття

Сьогодні в місті урочисто відкрили перший закарпатський фестиваль пива "Варишське пиво". Він проходить в центральному парку Мукачева, і представлені на ньому як потужні виробники пива, так малі приватні крафтові закарпатські пивоварні. Пиво на різноманітний смак – живе, з додаванням меду, трав, прянощів.

Фестиваль провести саме в Мукачеві вирішили не випадково – саме тут у 1701 році, в мікрорайоні Підгоряни указом Ференца Ракоці ІІ, була відкрита перша пивоварня.

Офіційно фест відкривав міський голова Андрій Балога. Він урочисто відкрив бочку з пивом і начопував бокал пива. Водночас у парку був організовано флеш-моб.

Пивний фестиваль розпочався вчора і триватиме до неділі вечора. До пива вісім ресторацій приготували й смаколики - тематичне пивне меню: курячі крильця, баранячі і свині ребра, крумплі на шпорі, перепілки смажені і копчені, ковбаски, рулька, гурка, свинячі вушка, овочі на грилі, овочі у фрітюрі, мариновані закуски , різноманітні сири та риби до пива.

У фестивальному містечку також з нагоди свята запустили оглядове колесо висотою 30 метрів.

У мерії кажуть, що "Варишське пиво в місті проводитимуть щорічно, адже його вже облюбували туристи не лише України, а навіть із-за кордону.

{g}

Мукачівська міськрада


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp