Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В поліції Закарпаття опублікували відео з місця жахливої ДТП біля Ужгорода (Відео)

17 вересня 2016 р., 12:02

Працівники Ужгородського районного відділення поліції з’ясовують обставини ДТП з потерпілими на автодорозі Київ-Чоп на відрізку за селом Барвінок.

Вчора, 16 вересня, ввечері на службу «102» надійшло повідомлення про аварію біля села Барвінок. Слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції встановила, що мешканець села Холмці, рухаючись на «Mercedes» в сторону Ужгорода, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок автопригоди автомобіль перевернувся на дах і 29-річний водій отримав тілесні ушкодження.

Чоловіка доставлено до Ужгородської центральної міської лікарні, де після огляду медиками йому діагностовано рвані рани шиї, лівого плеча, множинні садна лівого передпліччя та кисті. У водія взято кров на аналіз на вміст алкоголю.


Двоє пасажирів авто 2013 та 2014 року народження відбулися незначними саднами та після огляду лікарем відпущені додому. Авто доставлено на спецмайданчик Ужгородського районного відділення поліції. З’ясовуються всі обставини аварії.

Аварія відбулась недалеко від в’їзду в Ужгород, поблизу села Барвінок. За попередньою інформацією, водій «Мерседесу» не впорався з керуванням, в результаті чого 4 людей госпіталізувала швидка. Серед них двоє дітей.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp