Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Активісти "Спецконтролю" оприлюднили відео нічної розмови з ужгородськими патрульними (Відео)

21 вересня 2016 р., 18:02

Увагу активістів привернув "Пріус" патрульної поліції Ужгорода, припаркований в темряві, на обочині неподалік від кордону з Угорщиною, без увімкнених проблискових маячків.

Якось повертаючись після "пересічки" з КПП "Тиса" в Ужгород, ми з товаришами заїхали випити кави на одну з численних АЗС на трасі Чоп-Ужгород. Нашу увагу привернув "Пріус" патрульної поліції Ужгорода, припаркований в темряві, на обочині неподалік від кордону з Угорщиною, без увімкнених проблискових маячків. Дане місце славиться майже на все Закарпаття тим, що саме тут колись даішники збирали «мито» з водіїв мікроавтобусів які заїхали в Україну з КПП «ТИСА», - повідомили в ГО "Спеціальний контроль".


І ось, з АЗС поїхав жовтий мікроавтобус, заднім бампером маже торкаючись асфальту, очевидно, що вантажу він віз багатенько, цей мікроавтобус нещодавно перетнув кордон з Угорщиною і тепер поїхав у бік Ужгорода. За ним, тихенько, без маячків, рушив «Пріус».

В одному з сіл «бусик» з’їхав з траси на дорогу місцевого значення, що веде до сіл розташованих неподалік від траси. Водій «Пріуса» як на повідку слідував позаду. В селі Концово, попетлявши вуличками, «бусик» припаркувався на узбіччі і водій пішов собі додому. Водій «Пріуса» очевидно заблукавши, почав тикатися в кожний провулок, щоб повернутися на трасу. Тут ми і підійшли, щоб поспілкуватися. В ході розмови, поліцейська Борисова Діана так і не змогла виразно пояснити, що вони тут роблять. То вони борються з контрабандою, то їдучи за «бусом» чекали, що водій щось порушить, то ще щось вигадувала. Мета їхньої їзди так і залишилася не озвученою.

Дуже вразив напарник Борисової, поліцейський Фулей. Ще з самого початку нашої розмови він сховався в автомобілі, залишивши напарницю на темній вулиці наодинці з незнайомими людьми. Повне нехтування елементарними правилами безпеки. Навіть коли пані Борисова почала роздягатися, знімаючи бронежилет, він не вийшов для підстраховки колеги.
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp