Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Дні Ужгорода сталася суперечка: В хід пішов ніж (ФОТОФАКТ)

24 вересня 2016 р., 18:23

"Зелений змій" до добра не довів

Втрутилася поліція.

Як розповіли журналісту GalagovTV очевидці, біля обласного драмтеатру зі сторони вулиці Льва Толстого, підійшов молодик до чоловіка і вдарив його ножем в шию.За словами очевидців, обоє чоловіків були напідпитку. «Той, що отримав поранення просто сидів за столом. До нього підійшов інший чоловік і накинувся з ножем. Потрапив у шию. Відразу прийшли поліцейські і одягли кайданки на нападника. Та вже через кілька хвилин поранений просив поліцейських відпустити нападника. От такий парадокс», – розповіла журналісту GalagovTV очевидець Вероніка.

На місце події одразу прибули патрульні поліцейські, котрих покликали очевидці. Чоловіка, що наніс ножове поранення,одразу закували у кайданки, а постраждалому викликали швидку. Швидка допомога надала першу невідкладну допомогу, але не госпіталізувала пораненого. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp