Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець "під мухою" розпустив кулаки

2 січня 2015 р., 20:55

Новорічне похмілля добром не закінчилося...

Рясні алкогольні узливання на святкуванні Нового року грають деколи злий жарт з не надто інтелігентними громадянами. Так, 1 січня близько 13 години біля магазину “Тиса”, розташованого по вулиці Благоєва в мікрорайоні “Шахта” в Ужгороді стався неприємний інцидент …Міцно похмелившись, один із жителів мікрорайону з нецензурною лайкою накинувся на в іноземців – вихідців з однієї з країн Азії, які вийшли у місто за покупками. За словами очевидців, можна зробити висновок, агресія з боку дебошира викликана расовою нетерпимістю. Одних словесних образ хулігану здалося мало і він завдав іноземцеві кілька важких ударів, у тому числі і в голову. 

Постраждалі викликали наряд міліції, після чого до п’яного дебошира дійшло, що справа загрожує серйозними неприємностями. Він втік з місця події вглиб дворів довколишніх багатоповерхівок. Прибулі правоохоронці зняли свідчення потерпілих і свідків, провели оперативні слідчі дії. Очевидці стверджують, що нападник, який в даний момент ховається – житель мікрорайону, неодноразово помічений в дебошах на п’яну лавочку. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp