Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Атестаційна комісія в Ужгороді звільнила екс-керівника ДАІ Співака

1 жовтня 2016 р., 10:22

Про висновок атестаційної комісії за підсумком засідання повідомляє громадський діяч Олександр Пересоляк.

Зі слів О. Пересоляка, в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху ГУ НП в Закарпатській області Олексія Співака за результатами засідання атестаційної комісії звільнено як такого, що не відповідає займаній посаді, повідомив Галагов.тв.


Звільнення О. Співака підтверджують і в правоохоронних органах.

Як повідомляли, 16 вересня біля Боздоського парку в Ужгороді патрульні зупинили автомобіль, на який в анонімному дзвінку до цього вказав невідомий, повідомивши, що ТЗ керує особа напідпитку. Виявилося, що за кермом перебував в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху Головного управління Національної поліції Олексій Співак. Правоохоронцю запропонували пройти освідчення в Закарпатському обласному наркологічному диспансері, на що О. Співак погодився здати всі необхідні аналізи. Разом з тим, під час попереднього огляду лікарі не виявили ніяких ознак алкогольного сп’яніння в поліцейського, зазначивши у висновку, що О. Співак був тверезий.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp