Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Журналісти дізнались подробиці закриття кінотеатру "Перемога" в Мукачеві (ВІДЕО)

1 жовтня 2016 р., 11:39

Близько 18:00 на території кінотеатру "Перемога" з’явився керівник ММКП "Муніципальна поліція" В’ячеслав Роман, який давкоманду опечатати це приміщення.

На підставі рішення, якого надати так і не могли, повідомило PMG.

Представники "Водоканалу" теж перебували на місці події. Знову ж перекопувати та відрізати труби. Випадково показалина камеру розпорядження Мукачівського міськвиконкому, на якому немає ні дати, ні номера. Хоча керівника ММКП "Мукачівводоканал" такі деталі не бентежили.

Незважаючи на сумнівні розпорядження, представники ММКП "Мукачівводоканал" все ж приймають рішення виконувати вказівку керівника. У чому полягала терміновість таких робіт, працівники так і не змогли відповісти.

Приїхали на місце події і особи, які представились охоронцями, однак засвідчити це документами не схотіли.

Сподівались дізнатись і в начальника Управління міського господарства Олега Ціника, що він робить у позаробочий час біля приміщення кінотеатру, який всіма неправдами намагались опечатати.

І шоу почалось: "муніципали" все-таки опечатали будівлю кінотеатру. І робили це саме ті представники охоронної фірми, які "охороняли" золоті магазини під керівництвом "муніципалів".

Детальніше – у відеосюжеті каналу "М-Студіо":


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp