Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рахівщині обговорили питання профілактики злочинності

4 жовтня 2016 р., 12:58

Керівник поліції охорони та представники влади

Днями в Рахівській районній адміністрації відбулася колегія за участі представників органів місцевого самоврядування району. Відвідав засідання й начальник Управління поліції охорони в Закарпатській області. Андрій Литовченко звернув увагу представників району на питання профілактики правопорушень, забезпечення публічної безпеки з використанням можливостей поліції охорони в районі.

У рамках профілактики майнових злочинів та забезпечення особистої безпеки громадян Андрій Анатолійович розповів про зріст майнових злочинів в області за поточний рік. Розказав і про методи профілактики крадіжок. Наголосив на основних завданнях, що виконує поліція охорони як територіальний орган поліції.

- Користуючись нагодою, хотів би акцентувати увагу на актуальності питання збереження майна всіх видів власності від протиправних посягань,- наголосив керівник Управління поліції охорони. - Переконаний, що будь-якою справою, перш за все протидією злочинності та припиненням правопорушень, повинні займатися професіонали, які мають відповідні повноваження, досвід, фахову підготовку, матеріальне забезпечення та озброєння. За допомогою пульту централізованого спостереження центру технічної охорони УПО забезпечується захист та охорона від злочинних посягань більше 5 тисяч об’єктів на території області.

Керівник поліції охорони Закарпаття звернув увагу присутніх на колегії й на те, що у місті Рахів створений спільний наряд із охорони публічного порядку в системі єдиної дислокації Рахівського ВП ГУНП та поліцейських охорони. Звернув увагу присутній на потребу створення наряду й в районі.

Під час зустрічі було досягнуто взаєморозуміння щодо назрілої потреби у впровадженні встановлення систем термінового виклику поліції в громадських місцях, також охорони закладів освіти.

Управління поліції охорони
в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp