Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени охорони вгамовували бешкетників (ФОТО)

10 жовтня 2016 р., 14:41

Поки що - у рамках навчань

Аби не втратити форму.

Готовий до будь якої ситуації - таким ми собі уявляємо поліцейського. І справді, люди, які присвятили своє життя захисту законності, повинні знати як діяти в тій чи іншій ситуації.

Аби бути завжди готовими захистити громадян, що потрапили під приціл злочинця, чи банального хулігана, поліцейські охорони краю увесь час вдосконалюють свої вміння. Днями ж працівники УПО вдосконалили свої навики в тактиці дій у типових та екстремальних ситуаціях.

- Сьогодні хлопців навчає рукопашним прийомам інструктор зі столиці. Вивчать, як безпечно затримати злочинця, обеззброїти його, як затримувати озброєну групу злодіїв в автомобілі, та інше. Такі навчання ми намагаємося проводити якомога частіше. Адже професійний поліцейський - це не тільки озброєний, а й такий, що вміє логічно оцінити ситуацію та вийти з неї професійно й без жертв, каже Сергій Лисенко, заступник начальника Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Розпочали навчання з короткої лекції під час якої поліцейським навели типові ситуації, розказали, як діяти не піддаючись емоціям та рефлексам. Далі освоєні знання працівники УПО застосували на практиці.

-П’яний розбій, дебош хуліганів, розбійні напади, це тільки короткий перелік тих ситуацій, що можуть трапитися за добу чергування наряду швидкого реагування. Я працюю вже не перший рік, бачив чимало, і, повірте, в реальності все відбувається не так, як нам демонструють у кіно. Тому я особисто намагаюся на таких навчаннях бути максимально уважним, адже, хто знає де та коли мені знадобляться ці навички, - розповів один із поліцейських охорони.

Бійці поліції охорони освоїли знання з рукопашного бою, численні силові прийоми, психологічні методи впливу для відволікання уваги зловмисника. Дізналися, коли не можна застосовувати фізичну силу, а коли навпаки. Навчилися як знешкодити противника коли він за кермом, а також як правильно діяти при обшуку зловмисника. Між тим тренери зізнаються:

- Поліцейські , що взяли участь у заняттях, добре знають, як діяти, проте зайвими такі навчання не будуть. А опрацьовувати навики хлопці зможуть навіть у вільний час у спортзалі.


А вже незабаром набуті навички поліцейські охорони Закарпаття випробують на чергових тактично оперативних навчаннях.




















DomLoadEvent
Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp