Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура добилася повернення приміщення школи від недобросовісного орендаря

5 жовтня 2016 р., 13:52

І сплати ним заборгованості

Прокуратурою особлива увага приділяється захисту прав дітей та держави в освітній сфері. У зв’язку із цим, систематично проводиться моніторинг законності передачі майна навчальних закладів усіх рівнів в оренду. 

Господарським судом Одеської області задоволено позов заступника керівника Ужгородської місцевої прокуратури в інтересах Туря Ресметівської сільської ради про стягнення заборгованості за договором оренди земельної комунального майна, а саме приміщення місцевої школи, а також про розірвання вказаного договору та повернення орендованого приміщення. Йдеться про одну з приватних комерційно-постачальних фірм, зареєстрованих в Одеській області, яка більше року не сплачувала орендну плату за користування комунальним нерухомим майном – приміщенням школи, внаслідок чого місцевий бюджет систематично недотримував грошові надходження. 

Суд задовольнив позовні вимоги прокуратури та своїм рішенням розірвав договір оренди, зобов’язав підприємство сплатити заборгованість за договором оренди, а також зобов’язав підприємство повернути приміщення вартістю майже 100 тис грн.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp