Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юні ужгородці та патрульні заговорили англійською

6 жовтня 2016 р., 18:02

Сьогодні

Поговорили

5 жовтня в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Ф. Потушняка молодь англійською мовою спілкувалася із поліцейськими.Цікавилася набором у лави патрульних, про комфортність форми і зручність для жінок, особливостями роботи тощо.

Цього разу гостями були патрульні Анастасія Мальована та Діана Вакула, які розповіли про роботу поліцейського, їх обов'язки та акцентували на тому, чим зможуть допомогти молоді.

Учасники зустрічі активно розпитували, як поліцейські поєднують своє хобі й роботу, бо знають, що пані Анастасія вже довгий час займається танцями й часто виступає з колективом студії сучасного танцю "Бліц". Цікавилася небезпечними районами в Ужгороді, про поширення наркотиків та боротьбу з курцями.

Молодь дізналася, що в Закарпатті працюють понад 50 офіцерів-жінок і те, що форма парка влітку й холодна взимку. Здивувалася, що робочий день полісмена може збільшуватись через виконання завдання, не завжди є час пообідати. За словами патрульних, найнебезпечнішими районами міста є Шахта та Новий район.

Серед учасників заходу був й студент-іноземець із Індії, який розпитав полісменів про свої права та дізнався, що він обов'язково мусить мати із собою посвідчення особи (посвідку або студентський квиток).

Попри те, що робота поліцейського складна і небезпечна, один із слухачів виявив бажання у майбутньому стати патрульним.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp