Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Туристична родзинка Закарпаття потопає у смітті (Відео)

9 жовтня 2016 р., 11:15

"Райська лагуна" по той бік камери

"Райська лагуна" - саме під такою назвою здобуло шаленої популярності в мережі унікальне місце на Закарпатті. Тут, на річці Люта, неподалік села Чорноголова Великоберезнянського району, утворилася затишна заводь з бірюзовою водою неймовірної краси.

Однак, така увага до цього місця зіграла не на його користь. Сюди почала збігатися маса туристів, які залишили за собою слід людського недбальства та неповаги до природи - купи сміття.

Закарпатські медійники Юрій Резвий та Ярослав Кравчук показали глядачам іншу сторону медалі популярності "Райської лагуни" - купу сміття, яку залишили після себе люди.

"Нас з товаришем дуже заінтригувала гучна "закарпатська лагуна". Ми вирішили особисто її знайти і показати, яка вона в реальності, так як в мережі тільки три фотографії з яких важко оцінити усю її красу. Наші пошуки почалися з кінця села Чорноголова. Ми поцікавилися у місцевих жителів як знайти лагуну, і все, що нам сказали, - йти дві години по дорозі в гору за течією річки Люта. Пройшовши годину, дорога почала йти в гору, а річка вниз і в бік. Трохи зніяковівши ми продовжили підйом ще протягом години. Лагуну дійсно важко знайти, так як від дороги йде в бік дуже непомітна і крута стежка. На ній ми зустріли місцевого жителя, який водить туристів до лагуни. Однак, дійшовши до мети, ми були дуже засмучені - всюди було розкидане сміття, як ніби ми прийшли на сміттєзвалище. Так і прийшла ідея показати іншу сторону лагуни. До речі на відео лагуна не завжди має відтінок показаний на фотографіях, все залежить від кута під яким падає світло", - ділиться враженнями Юрій Резвий.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp