Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород прощатиметься з Героєм (ФОТО)

10 жовтня 2016 р., 15:41

Не вижив

На жаль...

Більше трьох тижнів боролися за життя захисника України, ужгородця Давида Гамсахурдії в обласній лікарні ім. Мечникова. На вихідних він помер. Нині з ним попрощалися його друзі, волонтери, рідні, провівши з моргу лікарні.

- 24 дня ми боролися за життя Давида, - каже головний лікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко. – Потерпілого бійця з настільки важкими пораненнями я не можу пригадати. За 24 дня йому було проведено 6 найскладніших операцій, перелито 5 літрів крові, але його поранення виявилися не сумісні з життям. У нього після вибуху міни був вражений головний мозок, в якому опинилося 10 осколків, вирвана частина хребта. У Давида не було органу, який після вибуху не був би пошкоджений. Не приходячи до тями, герой помер ...
Поряд з Давтидом завжди була мама, Тетяна Михайлівна. Вона розповіла, що їхня сім'я переїхала в Україну з Сухумі. Втекли від війни. Другою батьківщиною для них стало Закарпаття. Давид закінчив комп'ютерний ліцей. Любив театр. Працював з батьками - реалізовував пресу.
У квітні цього року пішов добровольцем служити за контрактом в АТО. Обіцяв матері, що битиметься доки не закінчиться війна. А потім повернеться, побудує будинок, де житимуть спокійно. Восени мав приїхати у відпустку. Але сталося страшне лихо.

Похоронять Давида вдома на Закарпатті.



Людмила 10.10.2016 16:13 IP: 8.123.196.91
Земля тебе пухом, мальчик. Иди прямо в рай...Будем надеяться, что там лучше Аминь

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp