Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті сталася аварія з 9 потерпілими (ФОТО)

12 жовтня 2016 р., 11:53

Поліція з’ясовує обставини

Цієї події.

Автопригода з тяжкими наслідками сталася вчора пізно ввечері в м.Хуст біля місцевої АЗС. Зіткнулися мікроавтобуси «Мерседес» і «Опель», загалом постраждало 9 людей. 11 жовтня близько 23-ї години в поліцію м.Хуста надійшло повідомлення про ДТП неподалік одної з місцевих автозаправок. На місці події працівникам поліції вдалося з’ясувати, що в самому Хусті, на вул.І.Франка зіткнулися два мікроавтобуси: «Мерседес Спрінтер» і «Опель Віваро». Першим керував 39-річний житель с.Горінчево Хустського району, другим – 43-річний житель с.Руське Поле Тячівського району. Внаслідок ДТП в реанімації опинилися обидва водії і ще двоє людей.

 Стан ще п’ятьох потерпілих трохи легший, вони перебувають на стаціонарному лікуванні в Хустській лікарні. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, та встановлює всі обставини аварії в якій постраждало 9 людей. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp