Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Народній в Ужгороді триває виставка (Фото)

14 жовтня 2016 р., 15:28

До Дня захисника України

Головне управління Національної поліції в Закарпатській області долучилося до виставки на площі Народній в Ужгороді до Дня захисника України.

Сьогодні, 14 жовтня, на площі біля Закарпатської ОДА своїх вихованців представили спеціалісти кінологічного центру Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Зі службовими собаками радо спілкуються діти.

В широкому обсязі представлено транспорт поліції, в тому числі бронетранспортер правоохоронців. Під пильним наглядом роти особливого призначення поліції можна ознайомитися з арсеналом індивідуальної зброї, з якою вони заступають на патрулювання.

На виставці зброї представлено пістолет Макарова, автоматичний пістолетСтєчкіна, пістолети «Форт-12», «Форт-14», «Форт-17», «Форт-21.03». З автоматичної зброї ужгородці можуть познайомитися зі зразками автомату Калашникова та модернізованого АК зі складним прикладом. На стендах представлені гранатомет ГП-25 (належить до дульно-зарядних нарізних систем), РПГ-7Б (ручний протитанковий гранатомет радянського виробництва, призначений для боротьби з танками), РПГ-18 «Муха» (ручний реактивний протитанковий гранатомет одноразового використання), який представлений лише у вигляді макета. Представлено дві снайперські гвинтівки: снайперська гвинтівка Драгунова і «Форт-301» – обидві вітчизняного виробництва.

Із засобів індивідуального захисту представлені куленепробивні шоломи, захисні окуляри, які захищають очі правоохоронців від більшості видів осколків, бронежилети 4 класу захисту.

Особливою увагою відвідувачів користується пристрій «Таран», який призначений для відкривання дверей.

На виставці спорядження та зброї Національної поліції в Закарпатській області представники ювенальної поліції Закарпаття дарували дітям повітряні кульки з емблемою поліції. Учасникам централізованих екскурсій зі шкіл № 9, 11, 20 та ГО «Неємія» правоохоронці вручили подарунки. Цікаву презентацію підготували представники поліції охорони Закарпаття.

Такими заходами поліція Закарпаття відзначає День захисника України, який відзначається в нашій державі з 14 жовтня 2014 року, також із 1999 року цей день вважається Днем українського козацтва.

{g}


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp