Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Перечині відзначили День захисника України

14 жовтня 2016 р., 12:01

Разом з учасниками АТО

У залі засідань районної ради відбувся урочистий захід, присвячений Дню захисника України. На святі були присутні міський голова Іван Погоріляк, голова Перечинської РДА Віктор Олефір, голова районної ради Михайло Ласкін, учасники АТО Перечинщини, громадськість.

Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам’ять побратимів, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.

Міський голова Іван Погоріляк висловив слова подяки за мужність та героїзм під час виконання бойових завдань та побажав всіх благ для захисників нашої держави.

В рамках акції «Напиши листа солдату» - учні шкіл міста написали листи, намалювали малюнки та зробили своїми руками обереги для військовслужбовців, які буде передано нашим бійцям в зону АТО. Для дітей учасників АТО, які відвідують дитячі дошкільні заклади міста, працівниками міської ради було вручено подаруночки.

Після офіційних привітань відбулася святкова концертна програма. Для присутніх у залі виступили: студент Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора Давид Скворцов, лист солдату зачитала учиниця Перечинської ЗОШ І-ІІІ ст. Еріка Станко, з поезією виступив голова правління громадської організації "Спілки учасників АТО" Павло Попович, музичний номер педагогічного ансамблю "Пан учитель" Туря-Реметівської ЗОШ І-ІІІ ст. виконали Володимир Данканич та Антоніна Мегела, з музичним номером виступила солістка Перечинського РБК Тетяна Кречко.

В ході заходу були покладені квіти та вінок до обеліска біля православного храму св.Покрови.
Нас єднає любов до рідної землі, до України. Виклики, які стоять перед українським народом ще не подолані, тож мусимо все зробити для того, щоб в єдності рухатись вперед.

{g}

Михайло Марич

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp