Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наскільки тепло українцям буде взимку?

1 липня 2014 р., 16:33

Для комворту громадян потрібно 10 мільярдів кубометрів природного газу.

Україні для нормального проходження опалювального сезону 2014-2015 роках необхідно мати близько 10 мільярдів кубометрів природного газу у своїх підземних сховищах.

Про це журналістам на прес-конференції в Києві заявив начальник управління контролю за розрахунками за реалізований природний газ НАК "Нафтогаз України" Владислав Яковлєв, передає УНІАН.

"Для того, щоб нормально пройти опалювальний сезон, нам необхідно 10 - 10,2 млрд кубів газу, для того, щоб Україна була в теплі", - сказав Яковлєв.

За даними системи відображення інформації асоціації Європейських операторів підземних газових сховищ, запаси газу в українських підземних сховищах станом на 1 липня 2014 року становлять 14,2 млрд кубометрів.

Як повідомлялося, переговори про врегулювання цінового питання між НАК "Нафтогаз України" і "Газпромом" тривали з початку червня, останній їх раунд відбувся в Києві 14-15 червня.

Переговори закінчилися нічим, і, як підкреслив глава уряду України Арсеній Яценюк, усі запропоновані компроміси були свідомо відхилені російською стороною виключно з політичних мотивів.

На думку Яценюка, Росія вела переговори, маючи початкову установку не погоджуватися з жодною з пропозицій, тоді як Україна та ЄС мали чітко побудовану єдину позицію.

Все про: Нафтогаз


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp