Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За журналістське розлідування на тему корупції можна отримати приз

18 жовтня 2016 р., 14:41

Такий конкурс оголосили у краї

Деталі - далі:

Інститут масової інформації за підтримки Чеського посольства в Україні оголошує прийом робіт на конкурс журналістських розслідувань корупції та зловживання владою у роботі місцевого самоврядування. Перший приз — 5 тисячі гривень, - пише ІМІ.

До конкурсу приймаються роботи, що були опубліковані у місцевих та загальноукраїнських друкованих та інтернет-виданнях, або звучали в ефірі радіо та телекомпаній у період з 1 січня 2016 року до 16 жовтня 2016 року.

Журналістський матеріал повинен:

розкривати випадки корупції та зловживання владою у роботі місцевого самоврядування: міського/сільського/селищного голови і його патронатної служби; виконавчих органів (відділи, управління, департаменти); комунальних установ (школи, садочки, лікарні тощо); комунальних підприємств; виконавчого комітету; ради та постійних і тимчасових контрольних комісій;використовувати різні джерела інформації для написання розслідування (користування базами даних, написання запитів тощо);бути написаний із дотриманням журналістських та етичних стандартів;бути опублікованим у ЗМІ у період з 1 січня 2016 по 16 жовтня 2016 р.не містити ознак замовності (“джинси”);Роботи оцінюватиме конкурсна комісія, до якої увійшли експерти з місцевого самоврядування, журналісти-розслідувачі, юристи та експерти з журстандартів.

Переможці отримають грошові призи (5000 грн за перше місце, 4000 грн за друге місце та по 3000 грн за третє, четверте та п'ята місце), а також будуть запрошені до участі у конференції, яка пройде у Києві у листопаді.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету до 21 жовтня 23.59 включно.

Один журналіст може подати на конкурс не більше трьох матеріалів.

Контакти: imi.inform@gmail.com



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp