Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На філологічному факультеті УжНУ студенти почуватимуться, як вдома (ВІДЕО)

19 жовтня 2016 р., 10:23

Там відкрили зону відпочинку

Для студенства.

18 жовтня у фойє філологічного факультету Ужгородського університету урочисто відкрили ще одну зону відпочинку. Спроектував і власноруч виготовив меблі викладач кафедри дизайну Закарпатської академії мистецтв, дизайнер Олексій Федор.

Відкрила захід громадський декан філфаку Марія Якубишин, котра привітала молодь з черговим приємним і корисним набутком та запросила до слова декана факультету Галину Шумицьку.

«Це надзвичайно приємно, коли твої мрії здійснюються. Коли факультет оновлюється, і студенти почуваються тут, як удома. Сподіваюся, ця традиція буде неперервною і ми й далі залишатимемося одними з найкращих в УжНУ», – висловила побажання пані Галина. Відтак факультетська мама нагородила активістів підрозділу грамотами.

Розважили присутніх представниці журналістської команди КВН «У комі» Вікторія Вольф та Анжеліка Макогін. Дівчата жартували про ужиткову універсальність нових столиків і лавиць з м’якенькими подушками... А студенти вирішили не зволікати й одразу взялися випробовувати «обновку» на міцність і комфортність.

Юлія Шипович,

фото і відео Віталія Завадяка,
Медіацентр УжНУ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp