Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завершили облаштування місця відпочинку для туристів

4 грудня 2017 р., 09:25

На Берегівщині

Основне завдання, яке постало перед працівниками Берегівського держлісгоспу на початку цього року - облаштувати декілька місць рекреації для відпочивальників. І це завдання одразу вирішили виконати лісові господарники. Було обрано декілька найбільш популярних місць, де найбільша відвідуваність туристами і розпочато роботу.

{g}

Один з найбільш улюблених і популярних місць розташований біля с. Гать, де зазвичай відпочивають іноземні та гості Берегівщини, повертаючись з іменитих термальних басейнів "Косино".

На початку грудня поточного року завершилися роботи з облаштування місця відпочинку. На території Боржавського лісництва №1 три альтанки, комплекти лісопаркових меблів, сміттєві баки й облаштували місце для розведення багаття. Наразі ще зроблено доріжку та пробурено питну воду. Майданчик для відпочинку також огороджений мінералізованими смугами й інформаційними стендами, щоб убезпечити ділянку від поширення пожежі та закликати відпочивальників піклуватися про національні багатства - ліс.Незважаючи на проведені роботи, рекреаційний пункт Боржавського лісництва №1, як і раніше, відкритий для відвідувачів.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp