Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Які зміни очікують мукачівців у Програмі оздоровлення та відпочинку дітей

9 квітня 2019 р., 08:50

Хто і як зможе скористатися можливістю відпочинку?

Оприлюднено проект рішення "Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Мукачева на 2018-2020 роки".

Даний проект рішення мають буде винесено на розгляд сесії міськради 25 квітня.

Як значиться в документі, зміни прийматимуть з метою створення належних умов для оздоровлення та повноцінного відпочинку дітей, збільшення кількості дітей, охоплених організованими формами відпочинку та оздоровлення, та щодо розширення категорій дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.
Крім того, щороку оновлюється кількісний банк даних та списки дітей шкільного віку (за наявності документів, що підтверджують їх статус), які оздоровлюватимуться та відпочиватимуть за рахунок коштів державного і місцевого бюджетів, з метою їх оперативного направлення у дитячі заклади оздоровлення та відпочинку і санаторно-курортні заклади області та поза її межі, зокрема дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки (за наявності документів, що підтверджують їх статус).

У разі прийняття цього рішення, зміни буде внесено до Розділу 2 Програми «Визначення проблеми, на розв’язання якої спрямована Програма», а перелік тих, зто зможе скористатися згаданою програмою буде наступним:

Також зазначено, що фінансування Програми проводитимуть в межах затверджених асигнувань в бюджеті на відповідні роки, а контроль за виконанням цього рішення буде покладено на начальника управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради К. Кришінець-Андялошій і постійні депутатські комісії з питань: освіти, культури, молоді, спорту та духовного розвитку; бюджету та соціально-економічного розвитку.

Слід також зазначити, що згідно з рішенням виконкому Мукачівської міськради “Про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2018 року” № 280 обсяг видатків Програми на відповідні роки складає:

– на 2018 рік – 848,0 тис.грн.;– на 2019 рік – 898,0 тис.грн.;– на 2020 рік – 948,0 тис.грн.Всього з міського бюджету на виконання Програми передбачено 2 мільйони 694 тисячі гривень.

Саша Клімова

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp