Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чинадієві невідомі обстріляли автомобіль

21 жовтня 2016 р., 20:38

Поліція шукає будь-яку інформацію про інцидент

21 жовтня о 10:15 за допомогою до Мукачівських правоохоронців звернувся 54-річний мешканець смт.Чинадієво Мукачівського району.

Чоловік розповів, що вранці на автодорозі Київ-Чоп, поблизу смт.Чинадієво, хтось невідомий здійснив кілька пострілів у сторону його автомобіля «Mercedes-Benz».

Пострілами пошкоджено задню частину автомобіля. Постраждалих від стрілянини не має. На місці події працівники поліції вилучили одну кулю та п’ять гільз. Їхнє походження встановить експертиза.

По цьому факту слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 – ч.2 ст.15 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Наразі правоохоронці опрацьовують декілька версій вчинення даного злочину, зокрема і вчинення його з хуліганських мотивів.

Працівники поліції вживають всіх заходів для встановлення причетних до стрілянини осіб.

Поліція звертається до всіх, хто міг бути свідком даної події чи маєзаписи з відеореєстраторів автомобілів, надати матеріали поліції длявстановлення причетних до цієї події осіб.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp