Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівцям щотижня оформляють по п’ятсот субсидій

26 жовтня 2016 р., 16:21

У місті триває процес перепризначення житлових субсидій

З 1 травня 2016 року фахівцями управління праці та соціального захисту населення Мукачівського міськвиконкому перепризначено 4517 сім’ям житлову субсидію на наступний період, тобто на 2016-2017 роки.

Залишилося перепризначити субсидії 1116 сім’ям, у яких закінчився термін попереднього призначення у серпні (205 справ) та вересні (911 справ) 2016 року.

«На сьогодні, ми тримаємося показника 500 призначень за тиждень. Тобто, за два тижні повинні опрацювати усі ці справи. Перерахунок на зимовий період буде здійснено автоматично наприкінці жовтня- на початку листопада», - зазначає керівник управління Наталія Зотова. – До нової бази даних залишилося внести ще близько трьох тисяч справ. Це діючі попередні справи, термін яких закінчиться у жовтні-грудні 2016 року та січні-квітні 2017 року. Ці субсидії діючі, але поки їх обслуговують у старій програмі. Тобто, зі старої програми ми будемо їх вивантажувати поступово, як тільки їхній термін мине».

Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp