Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дружини загиблих воїнів АТО з дітьми відпочивають на Закарпатті (Фото)

30 жовтня 2016 р., 18:15

Триватимуть канікули п’ять днів

На час осінніх канікул діти та дружини загиблих тернопільських бійців АТО вирушили на відпочинок у Закарпаття. П’ять днів вони їздитимуть на екскурсії та щоденно купатимуться у термальних басейнах. 



На відпочинок у неділю, 30 жовтня вирушили 23 тернополян - діти з мамами чи бабусями. Відпочинок для сімей загиблих Героїв організував Логістичний центр допомоги бійцям АТО спільно з благодійною організацією "Майбутнє дітям України".

- На Закарпатті вони перебуватимуть впродовж п’яти днів, - каже волонтер Логістичного центру Ольга Дячишин. - Дорога, харчування, проживання - безкоштовно. Хочеться охопити набагато більшу кількість дітей, тому плануємо проводити такі акції і надалі. І не тільки для дітей загиблих бійців, але й для тих, хто повернулися з зони АТО каліками, чи для сімей зниклих там безвісті. На жаль, все «впирається» в кошти.

Родини супроводжуватимуть капелан та вихователі.

Забезпечено щоденні відвідини термальних басейнів - термальні води здавна успішно використовують в будь-яку пору року для лікування, релаксації та відпочинку. Останній день відпочинку завершиться відвідинами замку Паланок у закарпатському місті Мукачеве – унікального зразка середньовічної фортифікаційної архітектури з поєднанням різних стилів.


Вікторія 30.10.2016 21:49 IP: 104.73.163.188
Я розумію,що це потрібно,але що це дасть? Зупинка на 5 хвилин? Діти з мамами відпочинуть, але це не поверне загиблих чоловіків і батьків. Через деякий час всі за них забудуть(як завжди це у нас робиться)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp