Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині загинув чоловік

2 листопада 2016 р., 13:58

Внаслідок пожежі

2 листопада о 01:03 до Служби порятунку «101» повідомили про пожежу в надвірній споруді (літня кухня) в с. Оноківці Ужгородського району. Негайно до місця виклику були направлені чергові відділення 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин у складі 9 чоловік особового складу та двох одиниць техніки.

Під час гасіння пожежі, в приміщенні літньої кухні вогнеборці виявили тіло 56-річного родича власника обійстя. Чоловік лежав на дивані без ознак життя.

Силами бійців ДСНС о 01:30 пожежу локалізовано та о 02:38 – ліквідовано.

Вогнем було знищено диван та речі домашнього вжитку.

За попередньою інформацією, займання сталося через необережне поводження з вогнем під час паління в ліжку. Остаточна причина пожежі та загибелі людини встановлюються фахівцями.



ДСНС нагадує, що переважна більшість пожеж холодної пори в житловому секторі стає наслідком людської недбалості, неуважності та нехтування елементарними правилами пожежної безпеки. Щоб до вашої оселі не завітав «червоний півень», не паліть у ліжку, стежте за станом приладів опалення, електрообігрівачів, пічного опалення та дотримуйтеся протипожежних правил під час користування ними. Пам’ятайте, що ваша особиста безпека та безпека рідних і близьких вам людей, залежить насамперед від вас самих.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp