Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавщина: Дільничний розповів селянам про свою роботу

5 листопада 2016 р., 15:41

Його слухали мешканці 5 сіл

Про те, як працювалося.

Старший дільничний інспектор Іршавського відділення поліції майор Іван Коваль звітувався перед населенням Довжанської, Кушницької, Броньківської, Лисичівської та Приборжавських сільських рад На звіті дільничного був присутній начальник Іршавського відділення поліції підполковник Юрій Огняник, заступник начальника відділення поліції майор Василь Зейкан, сільські голови, активи сіл, керівники місцевих підприємств та організацій. 

Керівник поліції Іршавщини наголосив на важливості є налагодження тісних партнерських стосунків між поліцією та населенням. Розповів про групу швидкого реагування, яка постійно несе службу у селі Довге та здійснює виїзди у сусідні села. Під час зустрічі підполковник Юрій Огняник нагадав головам сільських рад про роботу громадських формувань, попросив переглянути їх склад та проаналізувати роботу. На завершення зустрічі керівник поліції Іршавщини подякував місцевим жителям за співпрацю і наголосив, що звіти дільничного інспектора дозволяють реально оцінити оперативну обстановку у селі і приймати необхідні рішення по зверненню громадян. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp