Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі Тячівщини прокладають шляхи самостійно (ФОТО)

7 червня 2014 р., 13:23

Люди взалися за ремонт доріг.

 

Вони взялись за вирішення проблеми, якої влада самостійно не могла позбутись протягом п’яти років. На сьогодні одне з найактуальніших питань для мешканців району та місцевої влади є поганий стан доріг. Тому, щоб вирішити дану проблему було досягнуто домовленість про співпрацю влади і бізнесу, і, відтак, спільними коштами та зусиллями провести ремонти центральних автошляхів у населених пунктах району. А саме - 20% від загальної суми ремонтних робіт, зокрема для закупівлі бітуму збирає громада, інші витрати 80%, - на паливо, укладку, електроенергію, заробітну плату поступає від області.

 

Таким чином вже зроблено центральну дорогу в селищі Усть-Чорна, яка не ремонтувалася роками і була найбільш проблемним сполученням у цьому населеному пункті. Два дні підряд ведуться посилені роботи з ремонту доріг у селі Угля, де теж, за словами сільського голови Василя Рошка їх вже не було більше 5 років. І тому актив, зокрема представники бізнесу з порозумінням поставилися до вирішення цієї проблеми. Найбільше сприяння – по 10 тис. грн.. надали приватні підприємці, власники таких фірм як пекарня, ТзОВ «Стаф», «Новий рівень», «Добробут-М». 

Однак були й інші, які, не зважаючи на рівні фінансові можливості, доклали в рази менше коштів - всього по 500 гривень. Варто відмітити й посилений контроль з боку громадськості щодо якості виконання робіт дорожниками та участь і допомогу у їх проведенні. Навідавшись в село Угля, керівництво району, зокрема голова РДА Петро Голубка та його заступник Василь Каганець самі переконалися у належній організації проведення ремонту. На об’єкті були присутні і сільський голова Василь Рошко, депутати та актив - Така співпраця бізнесу та влади дає можливість відремонтувати дороги, і тим самим вирішити цю вкрай болючу проблему Тячівщини. Сподіваюся, що позитивний приклад унаслідують й інші села району, - наголосив Петро Петрович. За сприятливої погоди ремонт центральної дороги села Угля буде завершено вже найближчим часом, максимум до кінця тижня. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp