Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "Синевирі" зважали на екологію

7 червня 2014 р., 14:05

День довкілля відзначили 5 червня

Всесвітній день охорони природного середовища відзначається 5 червня. У цей день по всьому світі проходять різні природоохоронні заходи та акції, спрямовані на привернення уваги суспільства до екологічних проблем.

Національний природний парк «Синевир» з цієї нагоди організував «круглий стіл» зі студентами Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова, які проходять практику в Науково-навчальному центрі «Синевир». Студенти зараз навчаються на 2 і 3 курсі Інституту природничо-географічної освіти за спеціальностями екологи та менеджери туризму, тому екологія та охорона природного середовища близькі для них теми. Це підтвердив і «круглий стіл» за участю директора НПП «Синевир» Миколи Дербака. В процесі обговорення , студенти активно ставили запитання на екологічну та природоохоронну тематику та із зацікавленням слухали відповіді директора установи.

«Сьогоднішній день - причина задуматися про навколишнє середовище, звернути увагу на його стан, адже екологічні проблеми в епоху розвитку промисловості лише поглиблюються з кожним днем. Завдання природоохоронних установ, таких як Національний природний парк «Синевир» – стежити за станом навколишнього природного середовища, робити все для його захисту. Цей день спонукає нас не проходити мимо екологічних проблем, а стати на дорогу по їх вирішенню. НПП Синевир вживає комплекс заходів для обмеження негативного впливу людини на стан довкілля. Зокрема, працівники нашої установи проводять різні акції та еколого - освітню роботу серед молоді, ми намагаємося формувати екологічне мислення та культуру поведінки у підростаючого покоління», - наголосив у своєму виступі директор НПП «Синевир» Микола Дербак.

Після екскурсії у візит-центрі парку та у Музею лісосплаву, студенти київського вишу відвідали Центр реабілітації бурих ведмедів, озеро Синевир.

Синевирстуденти

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp