Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На житло для сімей загиблих Героїв виділили понад 8 мільйонів

19 листопада 2016 р., 10:55

Такі от реалії

У краї.

Закарпатська область отримала з Державного бюджету 8 мільйонів 550 тисяч 80 гривень для купівля житла сім’ям загиблих, а також пораненим у ході бойових дій на Донбасі. Цих коштів вистачить для забезпечення житлом 17 сімей, із них 12 сімей, рідні яких загинули в АТО, і 5 сімей, рідні яких внаслідок поранень стали інвалідами 1 та 2 групи. Отримані гроші вже направлені в райони Закарпаття.
– Цього року механізм придбання житла для учасників АТО та їх сімей змінений, – зазначає Геннадій Москаль. – Органи влади вже не будуть займатися процедурою купівлі, гроші перекажуть на карткові рахунки сімей учасників АТО в «Ощадбанку», люди самі підшукають житло, яке їм підходить, і після того, як укладуть договір купівлі, «Ощадбанк» здійснить оплату.
Всього на обліку в органах соцзахисту Закарпаття перебуває 21 сім’я учасників АТО, яка за законом має право отримати житло за кошти Державного бюджету. Кошти ще для 4-х сімей, можливо, надійдуть на Закарпаття ще цього року.
Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp