Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті обладнають ще один пункт пропуску

20 листопада 2016 р., 10:45

На українсько-угорському кордоні

На українсько-угорському кордоні буде збудовано пункт пропуску "Дійда - Берегдароц", який з'єднає трасу "Чоп - Київ" і автобан Угорщини М-3.

Про це повідомляє офіційний сайт голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. Зазначено, що домовленості про будівництво дороги були досягнуті під час візиту глави Міністерства інфраструктури Володимира Омеляна на Закарпаття.

Тут же зазначено, що джерелами фінансування стануть кошти уряду Угорщини, які будуть отримані Україною в рамках кредитної угоди. Уточнюється, що договір буде підписаний на суму 50 мільйонів євро.

"Цих коштів вистачить і на будівництво під'їзної дороги до с.Дійда, і на будівництво Берегівської об'їзної дороги", - зазначено в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що після запуску в експлуатацію даного КПП весь вантажний автотранспортний потік з України в Угорщину буде направлений через нього.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp