Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двох нелегалів затримали на Закарпатті (Фото)

20 листопада 2016 р., 12:05

З Таджикистану

На Закарпатті двоє чоловіків з Таджикистану двічі намагались потрапити до ЄС, в обох випадках спроби виявились невдалими. Спершу 47-річний та 22-річний мандрівники, спробували офіційно перетнути кордон з Угорщиною у пункті пропуску «Лужанка». Проте, в зв’язку з відсутністю у громадян Таджикистану віз, угорські прикордонники відмовили їм у пропуску на територію своєї країни. Відмовили угорські правоохоронці й у наданні іноземцям статусу біженця, за яким звернулись таджики, мотивуючи своє прохання тим, що вони є активними учасниками мітингів проти влади Таджикистану.

Після цього, чоловіки вирішили дочекавшись ночі, перетнути українсько-угорський кордон в незаконний спосіб. Але й ця спроба виявилась невдалою. Нелегалів за 600 метрів до кордону затримали прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону.

Для складання адміністративно-процесуальних документів та з’ясування подробиць незаконної подорожі, іноземців доставлено у відділ прикордонної служби «Лужанка» . Оцінку їх діям визначатиме суд.


Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp