Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Випускників львівських вишів відправляють на робочі місця у "гарячі" точки України. Серед них, можливо, є і закарпатці

8 червня 2014 р., 18:52

Не виключено, що серед випускників є і закарпатці, так як багато звернень від стурбованих батьків надійшли до нардепа із Закарпаття, який і забив на сполох.

Студентів, які навчалися державним коштом, відправляють на роботу до регіонів, де в розпалі антитерористична операція. Йдеться про обов’язкове перше робоче місце, яким мають забезпечити студента після завершення навчання у ВНЗ. Такі скерування, зокрема в медичних вишах, уже вручають – про це заявив народний депутат України із Закарпаття Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook. Зокрема політик написав, що львівських випускників-медиків направляють на Луганщину.

Політик звернувся до Міносвіти з проханням «розібратися із насамперед галузевими вишами, які підпорядковуються МОЗ, МВС, іншим міністерствам. Бо це питання треба не лише врегулювати за кілька днів на рівні наказів та інструкцій, а й пояснити кожному міністру, що у своїй роботі вони мають керуватися насамперед принципами здорового глузду».

Перший заступник міністра освіти і науки України Інна Совсун повідомила «Педагогічній пресі», що це питання наразі вирішується.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp