Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді говоритимуть про злочини, здійснені під час виборчої кампанії

22 листопада 2016 р., 13:30

2015 року

Публічне обговорення стану розслідування та притягнення до відповідальності за злочини проти виборчих прав в Закарпатській області на місцевих виборах 2015 року.

У п'ятницю, 25 листопада о 13 годині у приміщенні готелю «Дует-Плюс» (конференц-зала на 2 поверсі), за адресою м. Ужгород, вул. Кошицька,6, за ініціативи Громадянської мережі ОПОРА відбудеться публічне обговорення стану розслідування та притягнення до відповідальності за злочини проти виборчих прав громадян, вчинених протягом виборчого процесу на місцевих виборах 2015 року.

Під час заходу представники ОПОРИ презентують загальнонаціональний звіт та спеціальний регіональний огляд результативності розслідування виборчих злочинів.

До участі в публічному обговорені запрошено:
представників Головного управління Національної поліції;
представників обласної прокуратури;
суддів, які приймали рішення щодо злочинів на місцевих виборах;
представників ключових територіальних виборчих комісій;
представників місцевих організацій політичних партій;
журналістів, громадські організації, спостерігачів на місцевих виборах.

Публічна зустріч має на меті активізувати діалог між правоохоронними органами, виборцями, експертним середовищем, політиками у питаннях забезпечення принципу невідворотності покарання за виборчі злочини, напрацювання рекомендацій щодо удосконалення законодавчого регулювання та попередження відповідних правопорушень.

На основі регіональних обговорень ОПОРА планує сформувати перелік ключових проблем, які виникають у процесі виявлення правопорушень, досудового розслідування, збирання достатніх доказів для доведення винуватості особи в суді, процесуального керівництва прокуратури, судового розгляду. Крім цього, буде підготовлено проект рекомендацій щодо вдосконалення законодавства, підвищення результативності співпраці між органами досудового розслідування виборчими комісіями та іншими суб’єктами виборчого процесу з метою ефективного попередження виборчих правопорушень.

Додаткова інформація:
+38 066 317 36 13
zakarpattya@opora.org.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp