Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліцейські Мукачева та Тячева розкрили два майнові злочини

26 березня 2019 р., 17:40

Співробітники поліції затримали тячівця за підозрою у вчиненні крадіжки рушниці та жінку, яка в Мукачеві з аптеки викрала гаманець з грошима. За обома фактами розпочато слідство.

До працівників Мукачівського відділу поліції звернулась 42-річна жінка, яка повідомила, що з аптеки на вулиці Возз’єднання від неї викрали гаманець з грошима. Сума збитку склала понад 9 тис.грн. Співробітники кримінальної поліції Мукачева оперативно встановили особу, причетну до вчиненого. Нею виявилась 28-річна жінка, яка скористалась відсутністю відвідувачів аптеки і з полиці викрала чужий гаманець.

За ознаками ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України відкрито кримінальне провадження. Зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваній.

Працівники Тячівського відділу поліції затримали 22-річного мешканця села Руське Поле, який переховувався від слідства за вчинення крадіжки.

В ході досудового розслідування справи слідчі встановили, що підозрюваний у злочині, пошкодивши вікно на будинку жителя с.Дулово, викрав гладкоцівкову рушницю та фотоапарат. Кримінальне провадження розслідується за частиною 3 статті 185 ККУ. Фігуранту справи обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp