Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Минулого тижня на Закарпатті скоєно два криваві злочини

2 червня 2015 р., 18:05

В одному чоловіка не вдалось врятувати

Сьогодні в прес-центрі УМВС області в м.Ужгороді відбулася чергова прес-конференція. З журналістами спілкувалися заступник начальника обласної міліції Іван Гецко та начальник Ужгородського міськвідділу міліції Роман Стефанишин. Керівники розповіли про роботу міліції за останній тиждень і розкриття резонансних злочинів.

Зокрема, упродовж тижня в Журналі єдиного обліку зареєстровано 1742 заяви та повідомлення громадян, з яких за 414 слідчими відкрито кримінальні провадження. 143 особам вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Протягом тижня розшукано 7 злочинців, які переховувались від органів досудового слідства та одну безвісти зниклу особу.

На території області зареєстровано 4 факти незаконного обігу зброї, з незаконного обігу вилучено один пістолет іноземного виробництва, одну одиницю холодної зброї, одну гранату РГД-5. Гранату та підривник з бойовим запалом намагався збути за 1000 гривень раніше судимий житель Ужгорода.

Також викрито 4 факти незаконного обігу наркотичних речовин, із незаконного обігу вилучено 1338 рослин коноплі.

Працівники карного розшуку затримали двох зловмисників, які грабували на вулицях міста перехожих.

Один із грабіжників відбирав від малолітніх дівчаток золоті прикраси. Побільшало в краї крадіжок велосипедів, маємо в області 271 таку крадіжку, із них розкрито 71. Найбільш гостро проблема крадіжок велосипедів стоїть в м.Ужгороді, де зареєстровано 100 таких крадіжок. Викрито 14 крадіїв велосипедів, триває документування скоєних ними правопорушень.

На порушників ПДР складено 670 адмінпротоколів, із них 60 – за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп`яніння.

До зони АТО відряджено черговий загін правоохоронців у складі 15 співробітників ДАІ Закарпаття. Загалом на сході нині перебуває понад 100 співробітників закарпатської міліції.

З найбільш резонансних злочинів очільник ужгородської міліції Роман Стефанишин згадав розкриття побутового конфлікту, що ледь не закінчився смертю. Під час п′яної сварки син ударив батька ножем, а ніж викинув в Ужгородський кар′єр. За життя потерпілого борються лікарі, його кривдника затримано, ніж знайдено. Про інший побутовий злочин розповів полковник Гецко. В Хустському районі під час побутової сварки молода жінка вкоротила життя своєму чоловіку. На завершення прес-конференції гості відповіли на численні запитання журналістів. Останніх, зокрема, цікавило, коли міліція наведе лад із несанкціонованою вуличною торгівлею, стихійним паркуванням машин у центральній частині Ужгорода, чому не працюють камери відеоспостереження в центрі міста і т.д. З цього приводу в місті відбудеться спільний рейд, у якому візьмуть участь журналісти й правоохоронці. СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp