Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль доручив правоохоронцям провести ревізію наданого військкоматом списку самовільників та дезертирів (ДОКУМЕНТ)

29 листопада 2016 р., 09:40

Знайти тих, хто ухиляється

Список військовослужбовців, мешканців Закарпатської області, котрі ухиляються від військової служби або самовільно залишили свої військові частини, надійшов у обласну державну адміністрацію із Закарпатського обласного військового комісаріату. У листі-супроводі обласний військовий комісар просить сприяння голови ОДА у проведенні розшукових заходів вказаних військовослужбовців (документ додається).



Однак після оприлюднення звернення в облдержадміністрацію звернувся один із фігурантів списку, котрий стверджує, що не ухилявся від військової служби, і має для цього підтверджуючі документи. З огляду на це Г.Москаль доручив військкомату провести ретельну ревізію списку, і якщо за її результатами виявиться, що серед самовільників та дезертирів дійсно опинилися невинні люди, офіційно вибачитися перед ними, а недобросовісних працівників військкомату, котрі складали списки, притягнути до відповідальності.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp