Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сергій Розумний: безвізовий режим Україна отримає у січні 2017 року

29 листопада 2016 р., 10:51

Україна виконала всі вимоги Євросоюзу щодо надання їй безвізового режиму і до кінця січня 2017 року шанси на отримання безвізу в нашої держави дуже високі.

Таку точку зору висловив голова ГО «Громадська ініціатива розумних рішень» Сергій Розумний, наголосивши при цьому, що керівництво ЄС не буде розкидатись своїми словами просто так.

«Якби не хотілося нашим ворогам, однак до кінця січня 2017 року ЄС надасть Україні безвізовий режим. Фактично, керівництво ЄС вже підтвердило це неофіційно, тому відступити від своїх слів організація такого рівня просто не зможе, адже в такому разі на неї впаде тінь сумнівів. Переконаний, що найпізніший термін це – друга половина січня 2017 року», − повідомив Розумний.

Також голова ГО «Громадської ініціативи розумних рішень» зазначив, що очікувати на стрімке збільшення кількості українців, які бажають поїхати до країн ЄС не варто.

«Думаю, що зросте кількість поїздок українців до Польщі, адже багато наших громадян, особливо із Західних областей, їздять туди на роботу, однак побоювання на кшталт, що потік мігрантів буде великим, не мають під собою жодних підстав. Максимум він зросте на 25 - 30%», − пояснює Розумний і додає, що причини цьому банальні – відсутність коштів у громадян.

«Митний контроль на кордоні передбачатиме наявність чималих коштів на рахунках, відсутність будь яких обтяжень на виїзд. Також громадяни мають мати певну суму коштів, які треба задекларувати, демонструючи в такий спосіб, що вони мають на що жити за кордоном», − зазначив голова ГО «Громадська ініціатива розумних рішень».

Розумний також нагадав, що 19 грудня ЄС не буде розглядати безвізовий режим для України у зв’язку із новорічними святами, а от у січні 2017 року це питання вирішиться швидко.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp