Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині провели вишкіл молоді (ФОТО)

4 грудня 2016 р., 20:00

Сьогодні

4 грудня.

{g}

4 грудня військово-націоналістичний рух "Карпатська Січ" спільно з Спілкою учасників бойових дій та волонтерів м. Іршава провели вишкіл якісно нового рівню, цього разу тренування відбулись на Іршавщині

Прихильники руху що стали учасниками вишколу закріпили навички тактичного пересування, ведення бойових дій в гірській місцевості, вдосконалили рівень поводження зі зброєю та покращили рівень співпраці і злагодженості при роботі в групах. Після довгих та виснажливих тренувань результати були закріплені страйкбольними іграми, щоб наблизити навчання до реальних умов.

З молодими прихильниками Карпатської Січі протягом вишколу проводились бесіди на світоглядні теми в ході яких ми дали їм зрозуміти, що вони - надія України, адже сьогодні вони тренуються, борються на вулицях міст та читають правильні книги, а вже зовсім скоро їм може довестись брати зброю в руки і відстоювати праві Ідеї пліч-о-пліч з нами, тому до цього моменту мають бути готові всі, незалежно від віку чи регіону.

Всловлюємо подяку депутату Іршавської районної ради Лупаку Сергію за дозвіл прорвести вишкіл на одній з територій райспоживспілки та смачний бограч.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp