Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині провели військовий вишкіл (ФОТО)

25 січня 2016 р., 13:21

Це відюулося вчора, 24 січня.

24-го січня активісти "Карпатської Січі" та місцевого осередку ЦК "Азов" відновили вишкільний процес активу, що перебуває в області та прихильників вищевказаних організацій.

Перший зимовий вишкіл в цьому році був приурочений герям, що полягли в битві під Крутами, річницю якої відзначають 29 січня, цей день став для української нації символом незламності духу та жертовності задля здобуття незалежності України.
Вишкіл був насиченим, цікавим та пізнавальним, як з теоретичної, так і з практичної частини. В ході вишколу інструктори провели курс повторення навичок набутих в минулому році, щоб в майбутньому кожен міг під час практичних занять "відшліфовувати" свої вміння та позбавлятися власних недопрацювань у військовій справі.

2016 рік обіцяє бути роком вирішальних змін та доленосних подій, адже з перших днів націоналісти зіткнулися з неабиякими перешкодами, які спільними зусиллями мужньо долають, тому ми і національно свідома молодь краю мають бути готові до будь якого розвитку подій і не відступити перед переважаючими силами і ресурсами внутрішнього та зовнішнього окупанта.

{g}


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp