Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Карпатах відбувся військово-ідеологічний табір Карпатської Січі (Фото)

12 серпня 2016 р., 20:17

Вишкіл відвідав і відомий хірург 128 закарпатської бригади

За кілька днів бійці освоїли головні навички поводження з різноманітною зброєю та поглибили знання з військової тактики, заняття з якої вели досвідчені січовики, що являються учасниками російсько-української війни. Вишкільний табір відвідав наш побратим Олександр Данилюк - військовий медик, котрий пройшов найгарячіші точки війни та врятував не одну сотню життів українських воїнів, - він прочитав лекцію з тактичної медицини, опісля якої січовиками було відпрацьовано надання медичної допомоги під час бойових дій та евакуація пораненого.

Крім того, учасники вишколу освоїли основи топографії, прослухали широкий курс ідеологічних лекцій : від базових понять ідеології, націоналізму та історичного екскурсу боротьби за незалежність української нації до сучасного стану речей та геополітичних принципів країн Європи й світу, розвитку українських і європейських правих рухів та взаємозв'язку між ними. Також на таборі були присутні гості з європейських правих рухів, які поділились власним досвідом з молодими націоналістами

Вишкіл пройшов у атмосфері братерства, адже кожного вечора проводились дискусії наволо ватри, а вдень, окрім тренувань та ідеологічних занять, січовики грали в теренові ігри та відпрацьовували здобуті навички під час страйкбольних ігор.

{g}

Подібні табори є важливими, адже на них права молодь має змогу загартовуватись тілесно, духовно, ідейно, вчиться взаємодіяти з побратимами, здобуває знання, необхідні для розуміння і протидії національним загрозам.

Інформацію про подальші вишколи та діяльність Карпатської Січі можна отримати:

Тел.: 099-437-36-86, 098-388-40-62

e-mail: karpatska.sich@gmail.com

vk: http://vk.com/id189271001

fb: https://www.facebook.com/karpatska.sich/?pnref=lhc

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp