Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вишкіл до дня загибелі генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича

5 березня 2017 р., 15:25

Провели днями

Відбувся плановий вишкіл для молодих прихильників Карпатської Січі приурочений до дня загибелі Романа Шухевича.

Генерал Роман Шухевич був людиною чину, він більше стріляв ніж говорив, більше думав ніж розповідав, він є і буде справжнім прикладом для наслідування. Ми пам`ятаємо його справу і продовжуємо боротьбу за світле майбутнє української Нації, основною частиною якої є молодь.

На цьому вишколі бійці Карпатської Січі передали юнакам власні знання набуті в ході сотень тренувань та закріплені під час бойових дій, розповіли про життя та чин Романа Шухевича, а також окреслили основні напрями діяльності на найближчий період часу.

Тішить те, що молодь Ужгороду почала активно відвідувати наші заходи, а також проявляє бажання в майбутньому стати бійцями нашого руху, адже за ким молодь, за тим і майбутнє!

{g}

Примітка: Роман Шухевич - український політичний і державний діяч, військовик. Член галицького крайового проводу Організації українських націоналістів. Командир з боку українців українського військового підрозділу «Нахтігаль» в складі іноземних легіонів Вермахту (1941–1942). Генерал-хорунжий, головнокомандувач Української повстанської армії, голова Секретаріату Української головної визвольної ради (1943–1950).

Романові Шухевичу посмертно присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена Держави

Карпатська Січ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp