Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські добровольці пройшли вишкіл на Івано-Франківщині (ФОТО)

4 квітня 2016 р., 15:02

Аби навчитися тактики бою.

ГО «Карпатська Січ» та добровольці однойменного підрозділу протягом двох днів проводили в лісах Івано-Франківщини військово-ідеологічний вишкільний табір.

«Карпатська Січ» виходить за рамки області та сформувала осередок в Івано-Франківську, котрий уже на самих початках показує високий рівень ідеологічної та мілітарної обізнаності, виявляє ініціативність і тяжіння до всебічного розвитку та прямих дій.

Головним завданням вишколу було надати юним націоналістам базові знання з бойової тактики, екіпірування, військової медицини. Також вже досвідчені карпатські січовики ділились тонкощами ведення ефективної пропаганди і розбудови потужної структури, проводили різноманітні ідеологічні дискусії, пов’язані із націоналістичними рухами Європи, України та Близького Сходу, обговорювали стратегії подальших дій та шляхи досягнення основних ідейних цілей, давали поради щодо головних заходів безпеки та конспірації націоналіста. Не обійшлося і без душевних бесід та нічних братерських розмов навколо ватри.

{g}

Найважливішим напрямком діяльності ГО «Карпатська Січ» є виховання свідомої молоді за принципами та цінностями національних ідеалів – виховання людей честі, чину, тих, хто прагне фізичного вдосконалення і духовного піднесення, тобто – справжньої національної еліти. Якісні зміни починаються всередині кожного українця, а ми, націоналісти, повинні стати прикладом і зразком власних ідеалів та максимально їх поширювати серед мас.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp