Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті завершують реалізацію проектів, які втілюють за кошти державного фонду регіонального розвитку

5 грудня 2016 р., 09:41

Обласна робоча група вивчає стан реалізації закарпатських проектів, які нині виконуються в області за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Обласна робоча група вивчає стан реалізації закарпатських проектів, які нині виконуються в області за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Зокрема, оглянули виконання капітального ремонту будівлі дошкільного навчального закладу №2 в смт. Воловець, реконструкції системи теплопостачання Соймівської ЗОШ, Міжгірського району та поточного ремонтуавтомобільної дороги місцевого значення Синевир - Колочава–Буштино.
Реконструкція цих об єктів, яка здійснювалася цьогоріч за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів (90% та 10% відповідно) наразі завершена, кошти освоєні в повному обсязі, - інформують у департаменті економічного розвитку та торгівлі ОДА.
«Завдяки капітальному ремонту садочку у Воловці, якого заклад не мав за останні тридцять років, вдалося вирішити, зокрема, його велику енергозатратність. У Соймівській школі в результаті реконструкції встановили твердопаливний котел. На Міжгірщині відремонтовано покриття автодороги Синевир-Колочава-Буштино. У цьому районі за кошти ДФРР цьогоріч відремонтовано і дорогу до озера Синевир, що значно збільшило кількість туристів у цьому напрямку», - повідомив директор департаменту Денис Ман.
Наразі в області за кошти державного воду регіонального розвитку реалізовується 90 проектів. Завершити об’єкти в усіх районах планують до кінця року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp