Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Військовослужбовці у Чопі отримали нові квартири (Фото)

6 грудня 2016 р., 17:05

Вручення відбулося сьогодні

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк та Голова Адміністрації Держспецтрансслужби генерал-лейтенант Микола Мальков 6 грудня 2016 року урочисто вручили ключі від нових квартир військовослужбовцям Державної спеціальної служби транспорту.

Житло отримали 23 військовослужбовця Державної спеціальної служби транспорту, з них 18 учасники АТО.

Метою головного ініціатора будівництва житла - Голови Адміністрації Держспецтрансслужби генерал-лейтенанта Миколи МАЛЬКОВА, - забезпечити житлом всіх військовослужбовців та працівників Служби. Саме в цьому гарнізоні було збудовано та здано у експлуатацію у 2006 році 40 квартирний в Ужгороді та у 2011 році 24-х квартирний у Чопі. Виконуючи важливі завдання в зоні АТО, Держспецтрансслужба знаходить можливості, будувати житло. І вже в найближчий час буде введено в експлуатацію 48-ми квартирний будинок у Конотопі Сумської області. Активне будівництво житла в Держспецтрансслужбі Міністерства інфраструктури України почалося з 2006 року. Будинки, гуртожитки, казарми будувалися «з нуля» або ж реконструювалися у Дніпропетровську, Новомосковську, Конотопі, Чернігові, Харкові, Ужгороді, Чопі, Червонограді та Києві. Загалом, за 10 років у Державній спеціальній службі транспорту в експлуатацію здано 19 житлових будинків та 15 гуртожитків.

{g}







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp