Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові знищуватимуть бездоріжжя (ФОТО)

10 червня 2014 р., 22:00

На одній із вулиць міста

 

Днями міський голова Золтан Бабяк разом із начальником КП “Берегівська міська ШРБД" Олексієм Мельничином та Володимиром Гісемом виїхали на вулицю Дерекосег (район «Кукля»), аби оцінити стан автомобільної дороги.

Через гірську місцевость дорога по вулиці Дерекосег після кожної зливи потрохи зникає. Вже сьогодні до Куклі не кожний автомобіль може добратися. Якщо проблем з піднятими старенькими іномарками чи ВАЗами немає, то вже сучасна машина до житлового масиву не доїде. Грунтова дорога від постійних змивів перетворилась в справжнє випробування для позашляховиків. Також існує проблема добиратися жителям цього віддаленого району до міста на транспорті. Автомобілі не усіх є, а ось маршрутні автобуси на вулицю Дерекосег не поїдуть через поганий стан дорожнього покриття, а також через її вузькість.

Ціль виїзду міського голови на вулицю Дерекосегбула — оцінити масштаби потрібних робіт. Було обговорено з Олексієм Мельничином можливість роботи бульдозера й грейдера на цій ділянці дороги та перспектива створення декілька «карманів» для великогабаритних автомобілів, аби була можливість роз’їхатись на дорозі. У майбутньому міська влада буде планувати привести дорогу до ладу, аби на вулицю Дерекосег змогла приїжджати маршрутка.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp